Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ιστορικό της ετερείας μας

Η εταιρεία ALMA REFRIGERATORS LTD δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της κατασκευής εμπορικών ψυγείων από το 1970. Ο ιδρυτής της κύριος Ανδρέας Χριστοδούλου το 1988 ξεφεύγει από το μέχρι τότε επιχειρηματικό κατεστημένο που επικρατεί στην κυπριακή αγορά και προσανατολίζει τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας στην εισαγωγή εμπορικών ψυγείων, ψυκτικών θαλάμων, και κεντρικών ψυκτικών συστημάτων. Ακολούθως επεκτείνει τις εργασίες της με την αποκλειστική αντιπροσωπία του ομίλου ARNEG Ιταλίας, ο κυριότερος και πιο αξιόπιστος κατασκευαστής εμπορικών ψυγείων και κεντρικών ψυκτικών μηχανημάτων στον κόσμο, στον οποίο επίσης συγκαταλέγονται , η εταιρεία I NCOLD με ψυκτικούς θαλάμους, και η εταιρεία INTRAC με ταμεία και ράφια.

Αποτέλεσμα της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας είναι η πρώτη αυτόνομη εγκατάσταση κεντρικού συστήματος στην Κύπρο το 1992. Έκτοτε συνεχίζεται η εξέλιξη του εξοπλισμού μέσα από συνεργασίες με μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες, καθώς και η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην εξοικονόμηση ενέργειας και την επιδότηση της, καθώς και την παροχή 24ωρης τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες της, καθώς και την απ’ευθείας σύνδεση της με συστήματα παρακολούθησης των ψυγείων και των κεντρικών μηχανημάτων των πελατών της.

Η εταιρεία σήμερα διατηρεί ιδιόκτητα κτίρια στην Λευκωσία καθώς και υποκατάστημα στην Πάφο, απασχολώντας συνολικά 30 άτομα, κατάλληλα καταρτισμένα και πιστοποιημένα βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας και διοικείται από τη οικογένεια Χριστοδούλου.

Σήμερα η εταιρεία αποτελεί τον κυριότερο προμηθευτή εμπορικών ψυγείων, θαλάμων, και μηχανημάτων στην Κύπρο, κατέχοντας περισσότερο από το 60% της αγοράς στον τομέα της, που αφορά κυρίως υπεραγορές, φρουταρίες, περίπτερα, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, ψαραγορές, ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ, με απώτερο στόχο την περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξή της.

Our Great Team

Is here to help and support you and your company at any time.

OUR CLIENTS

Comments are closed.